Miksi miehiä on olemassa?

Runoilija melodramatic fool

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhdellä katseella ne saa ajatukset karkaamaan päästä
ja toimintakyvyttömäksi. Sanoilla ne pystyy murentamaan unelmat ja haavoittamaan. Pelkällä olemassaolollaan ne saa lamaantumaan ja toimimaan oudosti, levottomaksi. Miesten takia vietetään unettomia öitä ajatusten vallatessa pään. Niiden takia mielialat vaihtelee ja olotila muuttuu hetkessä ilosta epätoivoon.

Mutta toisaalta..

Sillä yhdellä katseella miehet saavat olon hilpeäksi ja kevyeksi. Sanoilla he auttavat rakentamaan pilvilinnoja ja saavat haavat sulkeutumaan. Pelkällä läsnäolollaan he tuovat turvallisuuden tunteen ja saavat rauhoittumaan. Muistot heistä saavat nukahtamaan onnellisena, näkemään kauniita unia.

Tässä oli varmasti muutama syy, miksi miehiä on olemassa.

Selite: 
tällaisten ajatusten kanssa palaan tänne pitkästä aikaa :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot