Lumihiutale

Runoilija melodramatic fool

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Loppu syksyn ensimmäinen lumihiutale
leijailee eteeni
Samalla hetkellä kun se osuu nenänpäähäni,
muistan Sinut
Muistan kuinka joskus kohdattiin
lumipyryssä,
hiutaleiden sulaessa kasvoille,
tarttuen hiuksiin
Katseesi lämmitti
ja toi hyvänolon sisälleni
Toivottavasti kohtaan sinut
seuraavan lumimyrskyn aikana.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot