-

Runoilija Vendredi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viet minut tunnetilasta toiseen
mutta olet silti elämäni.
Olet ainut asia joka saa minut
tuntemaan hyvää oloa.
Puhut sitten mitä tahansa, tai
vaikka et puhuisi mitään
kuuntelen sinua aina. Olet
tärkein asia elämässäni.
Musiikki.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot