Uusi Päivä

Runoilija Vendredi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En halua muistaa enää
mitään. Haluan luoda
jotain uutta. Aloittaa
alusta. Kun on uusi päivä
minkä en tiennyt koskaan
alkavan.

Nyt ei ole aikaa itkeä
ja pelätä, Nyt on aika
toteuttaa unelmat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Määrätietoinen runo.
Herätti halun alkaa toteuttelemaan unelmia, vaikka ne aikaa vaativatkin.

Kiitos tästä :)

 

Käyttäjän kaikki runot