Tämä Hetki

Runoilija Vendredi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä hetki on pahin.
Kaikki tuntuu niin
kauniilta ja lopulliselta.

Tiedän että olet siellä jossain
ja se saa minut hymyilemään.
Toiset eivät ymmärrä minua kun
puhun sinusta. He eivät tiedä
kuinka tärkeä olet minulle.

Enkä kerro sitä heille.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot