Ihmiset

Runoilija Vendredi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmisillä on kiire.
Heillä ei ole aikaa
kuunnella omia
ajatuksiaan.

He vain menevät minne
Muutkin. Ja itse kuljen
samassa massassa.

Kuuntelen kun kaikki puhuvat.
He eivät tarkoita juuri mitään
mitä he sanovat.

Mikä meitä vaivaa? Me
elämme mutta meillä ei ole
elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensinnä, kiitän arvostelustasi.
Kiitos.

Sitten.

Runossa on täydellinen
maailma näkökulmasta,
jossa itsekin elelen ja seuraan muita.
Me puhumme kaikkea,
mitä päähän pälkähtää...
oikeastaan miettimättä asioiden tarkoitusta.

"Me elämme mutta meillä ei ole elämää."
Loistava toteamus,
kruunaa koko runon.

 

Käyttäjän kaikki runot