Älä jätä minua.

Runoilija Vendredi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kysyit, mutta en vastannut. Olisit halunnut tietää minusta enemmän, ainakin minusta tuntuu siltä.

Minä kysyin sinulta, ja sinä vastasit. Mutta olisin halunnut tietää jotain aivan muuta. En luultavasti enää koskaan näe sinua.

Nyt olen täällä yksin, vailla ihmistä joka ymmärtäisi. Minulla olisi ollut sinulle niin paljon kerrottavaa. Mutta nyt on liian myöhäistä.

Muistathan minua silloin kun olet siellä missä me molemmat haluaisimme olla. Sinun unelmasi toteutui, mutta sinun unelmasi tuhosi minun unelmani. Nyt unelmoin yöt ja päivät siitä mitä meillä olisi voinut olla.
Jos olisin ollut nopeampi ja rohkeampi, asiat voisivat olla niin paljon paremmin.

Tulen aina rakastamaan sinua. Olet ainut asia joka tekee minut onnelliseksi: Hymysi, äänesi, naurusi, kasvosi, kaikki sinussa tekee minut niin epätodellisen onnelliseksi. Älä jätä minua yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot