Nimetön

Runoilija särkynyt emilyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elä vain päivä kerrallaan"
 

En vain ole niin vahvaa tekoa
ettei mielenterveyteni kokisi kolausta
kun äiti sinä siinä minun vierelläni
kerrot ettei aikomuksesi ole enää kauaa täällä olla
-ai niinku meinaatko että tekisit itsellesi jotain?
joo ku ei jaksa enkä minä siitä puhu sinä vastaat
niin tyynesti että surettaa ihan.

Minä käytin vuosikaudet löytäessäni syyn
minkä takia mieleni halajaa poissa täältä
miksi mietin itsemurhaa
sinä annoit minulle taas tänään siitä muistutuksen.
ja minä en tahdo enää tulla kotiin.
Haluan perkele soikoon elää
mennä täysillä eteenpäin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Satuttavaa todellisuutta. Koeta jaksaa! Hieno runosi.

vahvaa tekstiä, pidin

 

Käyttäjän kaikki runot