Nimetön

Runoilija ajatuksentie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


jos rakkaus todellakin on sokea, niin miksi pitsialusvaatteet ovat niin suosittuja..?
 

"Onko elämä muuta kuin synkillä pilvillä tanssimista?"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On, paljonkin.
Se on hyppäämistä eisynkille pilville (:

Tätä juuri pohtiessani ja runosi tai aforismisi, mietteesi realistista kauneutta ihaillessani kokeilin tee-se-itse-halaustasi ja se tuli todella tarpeeseen. Kiitos molemmista.

tää oli jotenkin hieno : )

peini lause, suuri ajatus. synkkinä hetkinä varmasti miettii näin. Tämä on hyvin nokkela.
ja kiitos arvostelustasi.

niin. onko?

Ihana, lyhyt ja koskettava on tämä. Tuli mieleen se "every cloud has a silver lining", vaikkakin harvoin sitä tulee tuollaisessa mielentilassa mietittyä.

Tää runo on kaunis. Vain yksi lause ja se saa jo noin paljon aikaan:)

Ja kiitos arvostelustasi!

 

Käyttäjän kaikki runot