ikuinen muisto

Runoilija ajatuksentie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


jos rakkaus todellakin on sokea, niin miksi pitsialusvaatteet ovat niin suosittuja..?
 

Mitä oikein ajattelin,


kun en saattanut sinua pois


elämästäni.


En edes hyvästellyt sinua,


kun lähdit.


Kaipa ajattelin,


sinun palaavan vielä takaisin luokseni.

Selite: 
<font color= "red" >(*surullinen huokaus*)</font>
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo!
itellekki joskus tapahtunut nuin...
"Kaipa ajattelin, sinun palaavan vielä takaisin luokseni." paras kohta. :)

Kiitos arvostelusta. :) <3

Niimpä... Samaa olen itsekin pohtinut..

Hyvästely on aina vaikeaa.
Toivo elää!
Minusta hyvin sanottu,pieneen runoon suuri asia.

Tämä se kosketti. Tuttua niin tuttua, mutta ei omasta suusta, kynästä tai kädestä.

 

Käyttäjän kaikki runot