tuska sydämen

Runoilija ajatuksentie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


jos rakkaus todellakin on sokea, niin miksi pitsialusvaatteet ovat niin suosittuja..?
 
Saatuaan uuden huutavan tuskan,

se iski kuin usva.

 Silmiini kapusi kiilto,

 joka kirpaisi kuin viilto.

Ei enää ollut pilkettä,

 niin kuin ennen vilkettä.

Ennen se oli makeutettu,

vaan nyt se on sakeutettu.


Jäätävän tuskan se sisällään piti.


 Hyvyyden myytävälle tarjolle koitti,

 vaan syvyyden hyytävä paljolla voitti. 

Oli se viinaan pistetty ja hyvin siimaan isketty.

Silloin loppui humppauksen vipinä,

 jolloin myös pumppauksen kipinä.
Selite: 
Jotai tälläistä tuli kirjoitettua pitkästä aikaa. :) Tunteet ovat suuri osa elämää... <3 mutta toivottavasti kuulen rakentavia mielipiteitä...
Kategoria: 
 

Kommentit

ai perkele, kun paistaa osaaminen tästä.

omalla tavallaan tämä on kaunis,
vaikka osa loppusoinnuista tökki ja pahasti.
ajatus on kuitenkin tärkein. mun mielestä.

 

Käyttäjän kaikki runot