Vuoren rinteen kukka

Runoilija Greenpriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kutsumuksena hengellisyys ja kaikenlainen taiteellisuus. Mukava ja antelias kaikkia kohtaan. Tosin poikkeuksena vihaa ihmiskunnan pahuutta ja julmuutta. Rakkautta ja elämää arvostava ihminen.
 

Kuin kuihtunut vuoren rinteen kukka, minä vajoan multiin ilman sinun hoivaasi
Voi minua pientä poloista, lehtiäni maahan tippuvaa ruusua
ilman suloista tuoksuani katoan koskemattomiin, ilman sinua
Kuin kuu ilman loistoa aurinkoni, minä katoan taivaan pimeyteen joka aamu ilman sinua
Kumpa saisin sinut syleilyyni, sinut ruusu kimppuni
Sinut maani hoiva, parantava voima
Kumpa jaksaisin uudelleen kasvaa, uudelleen loistaa, uudelleen aamun valoa odottaa
Aurinkoni tarvitsen sinua vapaaksi kasvaakseni kahleistani irti päästäkseni
Suloiseksi tuoksuksi minut kasvattamaan sinä minut asettaisit
Jokainen päivä minua katselisit, jokainen päivä minä sinua kaunistaisin
Rakas vuoren rinteeni kumpuni.

Selite: 
Hiottavana
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot