Surun taakka

Runoilija Tittairina

Olen kulkenut surun taakka hartioillani kohta kaksi pitkää vuotta.
Peiliin katsoessani voisin luulla, että vuosia on ainakin kymmenen.
Kuinka raskaita ovat askeleni olleet,
kuinka pitkä on matka ollut.
Ja mitä se on minulle opettanut.
Nöyryyttä,
nöyryyttä ja nöyryyttä.
Jatkan matkaani hartiat kumarassa vielä,
mutta kukaan ei tiedä kertoa kuinka kauan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miekii ikääntynyt ukkeli tallustelen kumarassa kaksin kerroin. Taitavat nuo kummiskin poikasten kujeita olla.

Heh!

 

Käyttäjän kaikki runot