Lapsuuteni kesä

Runoilija Tittairina

Pompin pitkin piennarta.
Paljain jaloin, mieli avoin.
Päivänkakkara korvan takana, tuulen takuttamassa tukassa.
Heinä pienessä kourassa.
Heinässä mansikoita.
Punaisia ja makoisia.
Kuulen jossain hevosen hirnuvan ja lehmän ammuvan.
Tunnen pellon tuoksun, mullan ja timotein.
Tunnen lapsen uskon, uskon huomiseen, uskon tulevaisuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoillasi palutat hienosti lapsuuden pihamaille minutkin..kauniit muistot ja elämä niin uskoa kaikkeen hyvään oli..kiitos tästä runostasi

Tästä runostasi pidän todella paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot