Kysymyksiä

Runoilija Tittairina

Ajatuksissani harhailet usein, liian usein.
Mitä jos tämä on sitä, mitä olen etsinyt ikäni ja ikävöinyt iltani.
Vaaleanpunaista, imelää ja ihanaa, jota myös rakkaudeksi kutsutaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miepäs oon rakastunu pottupuuroon. Joo, niin se mie vaan oon.

 

Käyttäjän kaikki runot