Nimetön

Runoilija Ketunleipä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2006
Viimeksi paikalla: 8.2.2022 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Marraslapsi* 
 

En kuulunutkaan maailmaasi
vaikka sen tajuaminen tuntuu
pahemmalta kuin mikään
pitkään aikaan

sinä käskit minun mennä,
pakotit
sillä itse en kyennyt lähtemään
ihanasta muttei oikeasta

Kuinka hyvältä
vapaus tuntuukaan

katkerat kyyneleet
eivät odota että
ehdin kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot