Sinä

Runoilija Mirew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei odota.
 

Katson sinua.
Sinulla on pipo päässä,
se sopii täydellisesti
ruskeisiin hiuksiisi.
Päälläsi on takki,
mustavalkea.
Lapasesi ovat rikki,
voisin korjata ne.
Farkkusi läpi
erotan lihaksikkaat jalkasi.
Vartaloni sopisi
vartaloasi vasten,
sulautuisimme yhteen,
emmekä koskaan
päästäisi irti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin söpö, viimeiset sanat tästä,
kaunis ja niin herkkä. (; hienoa !

oi tää on vaan niin suloinen..
laitan suosikkeihin ---> !

oih :o <3 ompas ihana!

oi miten sulosta :o <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Mirew poista 4.2.2007 0 Runo
Mirew Orlando 8.11.2007 2 Runo
Mirew Sinä 9.11.2007 4 Runo
Mirew Kulta 9.11.2007 1 Runo
Mirew Nimetön 28.1.2008 1 Runo
Mirew Nimetön 2.2.2008 1 Runo
Mirew Nimetön 2.2.2008 1 Runo
Mirew Painajainen vs. Unelma 7.2.2008 3 Runo
Mirew Nimetön 5.9.2010 0 Runo
Mirew mikä ihme 5.9.2010 0 Runo