Onnellinen

Runoilija e58da328a9670dbc0c890b1324ed18c7

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.5.2019 22:41

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Kuinka Ihana olikaan saada sinut syliini ensimmäisen kerran, kuinka ihana oli tuntea pienet sormesi omiani vasten, kuinka ihana oli tuntea lämpösi ihollani, kuinka tunteikas se hetki oli, Kuinka onnellinen olinkaan kun sain maailman rakkaimman ja suloisimman poikani! Lupaan suojella sinua parhaani mukaan tässä kylmässä ja julmassa maailmassa.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot