Lumikki

Runoilija Ernestiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkkää valhettako vain
Valveunta?
Satua kaunista
Vai petturuutta pahinta?

Kädellä sun
On sydän täysin avoinna mun
Voit sen ehjäksi saattaa
Tai terällä hajottaa

Viikko
Siinä teit musta uuden
Varovaisesta suoran
Ja minä sulle annoin rohkeutta

Saat mut valvomaan
Saat mut huutamaan
Saat mut vaikeroimaan
Ja tuskassa piehtaroimaan

Et tee sitä tahallaan
Aivan vahingossa vaan

Sä kirvoitat kieleni laulamaan
Saatat sanat paperiin
Ja annat niille merkityksen
Jota en itsekkään vielä tiedä

Ja samalla
Sanalla parilla

Teet musta onnellisen
Ihmisen erilaisen
Tunteiden matkalaisen
Kaipaajan ikuisen

Selite: 
Rakkautta vain...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot