Nimetön

Runoilija Ernestiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

voitko sä olla mulle se
joka parantaa haavani
sulkee syliin niin tiukasti
että pelot katoaa

voitko sä olla mulle se
joka pysyy luonani
yrittää ymmärtää heikkouteni
ottaa vastaan kun putoan
taas uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot