Ikuiselle purjehduksellesi

Runoilija Ernestiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elä täysillä, muistan taas sen/
Ei saa antaa mennä ohi minkään hetken/
Teen taas kaiken, en jätä mitään huomiseen/
Ei ain voi kato luottaa uuteen tilaisuuteen

Tää oli meille muistutus/
Surullisin ja lopullisin varoitus/
Elämä ei jatku ikuisesti/
Pitää elää jokainen hetki sen arvoisesti

Silmäluomien taakse suljit kaukaisen kajon/
Mustat pilvet peitti elämän auringon/
Lensit omilla siivilläs vain hetken/
Mutta sen hetken olit toivottavasti onnellinen

Jos oikeesti jotain rakastaa/
Ei näyttämättä sitä jättää saa/
Elän tän päivän kuin viimeisen/
Kunniaks sun elämän liian lyhyen

Sä otit pitkän askeleen ikuisuuteen/
Pois meidän keskuudesta kaukaisuuteen/
Rakastit varmasti elämää/
Mutta jotain oli mitä pakenit pimeään

Teen tästä pelkkää unta pahaa/
Odotan et aamulla kävelet mua vastaan/
Sua rakastettiin niin paljon/
Kaipaus meissä on loputon

Selite: 
Kuolleen ystävän muistolle, lepää rauhassa <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot