Milla

Runoilija AL

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keväällä purot solisevat vapaina

katsellessani niitä toivon olevani yhtä vapaa

kaiken sen jälkeen

vaeltaa ja antaa tuulen viedä

tulee kesä

sinä kauniina iltana lähden kohti tuntemattomaa

mielessäni vain kuva sinua

siinä parkkipaikalla ymmärsin

että mitä ennen ajattelin oli turhaa

suuret silmäsi ja maailman kaunein hymy

saivat sydämmeni sykkimään taas kerran

niistä tänäänkin elän ja vielä huomennakin

sua rakastan milla nyt ja aina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
AL Kaikki vuodenajat 28.5.2013 0 Runo
AL Vuosi 13.10.2010 0 Runo
AL Arki 5.10.2010 0 Runo
AL Kirja 28.4.2010 0 Runo
AL Milla 20.9.2012 0 Runo
AL Uskon itseeni 7.2.2011 1 Runo
AL Anteeksi, en vai voi luottaa sanoihisi 20.4.2010 0 Runo
AL Nimetön 7.2.2011 3 Runo
AL Rakkaus 16.4.2011 3 Runo
AL Kostea katu 30.7.2010 2 Runo