Vuosi

Runoilija AL

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keväällä vielä kaikkeen uskoin

hiekkaan piirsin nimikirjaimeni

mieleni teki piirtää sinunkin mutten uskaltanut

sanoit lähteväsi vielä kauvemmaksi minusta

kaiken hiljaa hyväksyin niin kuin aina ennenkin

kesällä halusin olla vain yhden yön rakkaus

kesästä muistoina vain sisäänpääsy rannekkeet

syksy vei minut

kaikkialla kaunista mutta minun maailmani on harmaa

talvea en uskalla edes odottaa

sitä pimeyttä ja yksinäisyyttä

sydämmessäni on yhtä kylmä kuin ulkona

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
AL Kaikki vuodenajat 28.5.2013 0 Runo
AL Vuosi 13.10.2010 0 Runo
AL Arki 5.10.2010 0 Runo
AL Kirja 28.4.2010 0 Runo
AL Milla 20.9.2012 0 Runo
AL Uskon itseeni 7.2.2011 1 Runo
AL Anteeksi, en vai voi luottaa sanoihisi 20.4.2010 0 Runo
AL Nimetön 7.2.2011 3 Runo
AL Rakkaus 16.4.2011 3 Runo
AL Kostea katu 30.7.2010 2 Runo