pimeän pelkoa

Runoilija arinomi^^

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällänen.... persoona....
 

Yöllä kun en saa unta,
tiedän sen tuijottavan minua.
Ennen niin tuttu ja turvallinen
valvottaa minua pitkät yöt.

Kun hetkeksi suljen silmäni,
se lähestyy minua.
Seinät kaatuvat päälleni,
haudaten minut kuin arkkuun.

Yöllä kun en saa unta,
se lähestyy minua.
Se verhoaa minut pimeyteen,
enkä enää löydä valoa.

Selite: 
onnittelen sitä joka tajuaa mistä tässä runossa puhutaan :D (Aikun kommentti asiaan: "kuka vittu sammutti valot")
Kategoria: 
 

Kommentit

välillä mikään ei ole pahempaa kuin uneton yö..

kaunis ja jotenkin satuttava runo.

Ihana runo, tästä runosta tulee mieleen mörkö tai fobia pimeydestä, pidin :)

välillä mikään ei ole pahempaa kuin uneton yö..

kaunis ja jotenkin satuttava runo.

Ihana runo, tästä runosta tulee mieleen mörkö tai fobia pimeydestä, pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot