Tuikku

Runoilija Rowan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä on tämmönen typerä tyvär jonka sydän on jäänyt alle jyrän
 

Sydämessä sammumaton jano.
polte kytee syvällä pinnan alla.
Saa tytön korkealla leijumaan.
Ei pysty jalat maata koskettaan.

Tahtoisin leijua pilviin asti.
Sulkea silmät,
kulkea ihan maan ääriin asti!

Vapaus.
Sen hinta oli kova.
Paljon kyyneleitä,
eivätkä nekään riitä vielä.

Vaan jos onnesta on maksettava hinta.
Maksan sen, vaikka moninkertaisena.

Ja maksoinkin.
Toisen sydäntä kovasti satutin.
Omani siinä samalla miltei tuhosin.

Vaan nytpä onkin hyvä olla.
Ei sydän pala enää roviolla.

Tyyni on olo. Onnellinenkin.
Se mikä satutti niin paljon,
se on vahvistanutkin.

Ei tunnu enää pienet kolhut,
ei vastamäkiiin kuole.

Nyt tämä tyttö on vahva!
Se vapaana saa juosta.
Ei synkkyys enää paina,
ei taakka hartioilla.

Onni.
Siitä ison hinnan maksoin..
Vaan väliäkös sillä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot