Nimetön

Runoilija tuulilasinenkeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

muistele huomenna, mutta älä muista mitä muistella.

Selite: 
hyväksi havoittu ohje juhliin tai no niitten jälkeiseen olotilaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runo^.^*hymyilee*

 

Käyttäjän kaikki runot