Nimetön

Runoilija piude81

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On aikoja, jolloin kaipaan sinua.
Vaikka tiedän ettei siitä mitään tule.
On hetkiä, jolloin tahtoisin nähdä sun hymyilevän,
vaikka tiedän, ettei sun hymysi kuulu minulle.
On niitä päiviä, jolloin luulen, etten selviä
ilman sinua.
Mutta viikkoihin, kuukausiin ja vuosiin
hukkuu kaipuu tää.
Katoaa, kuin aurinko meren taa jättäen jälkeensä
vain säteitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunista!! :)

 

Käyttäjän kaikki runot