rakastin

Runoilija katrri

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 4.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit aina niin ihana
sanoit että olen jotain
mistä et ole edes uskaltanut unelmoida
lupasit etten susta helpolla pääse
mutta sitten tapahtui jotakin
et ollutkaan enää niin ihana
silti sua vaan rakastin
lopulta tajusin ettet oikeasti välitä
halusin unohtaa kaiken mitä meillä oli
muttei se ollutkaan niin helppoa
vieläki ajattelen sua päivittäin
muttet enää hallitse elämääni.

Selite: 
tää vaa tuli yhtenä yönä ku en saanu nukuttua. Mutta tän runon keksimisestä on jo aika kauan.
Kategoria: 
 

Kommentit

tähän pitäis mun pyrkiä....

 

Käyttäjän kaikki runot