Painajainen?

Runoilija wRiTeR-92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään kirjoittaa silloin kun siltä tuntuu. Sen hetkinen tunnetila yleensä inspiraationa. Hope you like them! :) Ja kiitos kaikille palautteen antajille! :)
 

Uneen vaipuneena
Valehtelevat silmäs nään
Niiden voima vie jälleen vihani mennessään
Tunnen kosketukses suloisen
Kuin hetken eilisen
Se tunteen tuo lämpöisen
Aamulla herätessä muistan unen sen
Ja kyyneleet kihoavat silmiin
Taas uudelleen

Selite: 
Joskus ajattelee hieman liikaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot