Kilometrejä.

Runoilija LSD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 20:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Mikset sinä voisi olla kotona.,,

Niin sinä et kai vain
halunnut ymmärtää, että minä
kaipasin sinua. Tahdoin
sanoja ilman merkkejä.

"Minä rakastan sinua?,,

Katso nyt. Kyllä täälläkin on kaunista.
Hiljaisia katuja,
ja tumma hiostava taivas. Ei se ole sama
ilman sinua
mennä peiton alle ja kuunnella sadetta. Kun
vieressäni on liian kylmä. Tyhjä.

Valehtelin. Kyllä se sattuu olla ilman sinua.
Esittää ja vain olla aikuinen.
Tulla pimeään asuntoon. Istua yksinään ja
pitää itseään kasassa kun sisällä
on tunne
joka ei katoa.

Enemmän kuin myönnän minä
tarvitsen sinua työntämään minut
huomiseen, hymyilemään kun ei jaksa
eteenpäin.

Minä tarvitsen sinua elämään
minun elämääni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Et ole yksin tällaisten tunteiden kanssa. hienosti puit ne sanoiksi

 

Käyttäjän kaikki runot