joskus taas

Runoilija Pähkinäpensas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaukokaipuu toisen luo.
Runoja laatikossa.
Jalat pilvissä,
pää maassa.
Kiitos arvostelijoille. Hetki mennyt ja täällä taas!
 

ulkoisesti ehjä
sisältä rikki

sulkeudun seinien sisälle
maalaan kasvoni

pistän itseni taskuun
kaivan peiton komerosta
piiloudun lehden taakse
elän muiden elämää

kiiltävä kotini on merkki haaskatusta ajasta

olen yksin
olen väkijoukossa
olen ehjä
olen rikki

en ole tässä, en nyt
ehkä joskus taas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno,
todellisia
tunteita
todellisesta
elämästä

hieno

Upeaa tekstiä. Välillä tarvii kerätä voimia että "joskus taas"...
Kuusi viimestä riviä olis upea typistetty... ilman `olen´ sanoja...

 

Käyttäjän kaikki runot