Haluaisin pitää kiinni

Runoilija Pähkinäpensas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaukokaipuu toisen luo.
Runoja laatikossa.
Jalat pilvissä,
pää maassa.
Kiitos arvostelijoille. Hetki mennyt ja täällä taas!
 

Jäi tyynyn kulmaan tuoksusi
olemukseni minussa
vino hymy mielessäni

Haluaisin luoksesi
haluaisin olla kanssasi aina
vierestäsi herätä uuteen aamuun

En anna ikävälle valtaa
en suostu siihen
en tänään

Pitää sinut lähelläni
pitää sinusta kiinni
Annathan minun tehdä niin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniista kaipuuta pidän.

kaipuun kieltämistä eli hyvä

kaunista, 'en anna ikävälle valtaa'
ja silti puhuu ikävän tunteista, ikävöi.
itsepetosta, tavallaan, mutta ei tuomittavaa.

Suloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot