hukassa, kaukana

Runoilija rimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ollut aikaa hukattavaksi.
Ei silti tiennyt mitä pitäisi tehdä.

Hukassa,
omassa päässä.
Kaukana,
omassa sängyssä.
Mitä sanoisin,
mitä tekisin.

Aikaa on liian vähän,
älä hukkaa tärkeitä hetkiä,
ne osuvat vain kerran niin
kirkkaasti kohdallesi.
Ole onnellinen silloin.

Selite: 
hmmmh?
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo ja vieläpä täyttä asiaa!

 

Käyttäjän kaikki runot