Nimetön

Runoilija Sallatyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuoksesi olen jälleen kokonainen <3
 

Mie rakastan sinuu koko pienen sydämeni voimin
Älä pliis mee pois
Mie en ole mitään ilman sinuu
Älä jätä minuu yksin tähän maailmaan
Vielä ei ole siun aika mennä..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot