Liikaa

Runoilija Sallatyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuoksesi olen jälleen kokonainen <3
 

Liikaa suruu,
Liikaa kipuu,
Et voi enää enempää
mua satuttaa,
Mun sydän itkee jo,

Ei mikään tunnu,
Ei missään,
Kylmää vain,
Olen puuduksissa,

Tunteet haihtunut,
Katseet vaihtunu,
Elämää jo nähnyt,
Ei mitään annettavaa,

Ei mitään otettavaa,
Se kaikki haihtunut on,
Liikaa kipuu,
Liikaa suruu,

Et pysty mua enää murtamaan,
Mä olen jo palasina,
En enää ehjäksi tule,
Ei mitään annettavaa enää..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot