Vuodet nuo

Runoilija masa-81

mies
Julkaistu:
20
Liittynyt: 31.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä ikinä teekki mihinkä ikinä meekki pirä lippu korkialla ja ittes miehenä/naisena jottei tuu suru puserohon
 

Vuodet ovat vierineet
>>ihmiset autuaimmille maille menneet
>>ja muiston ihanimman rakkaimmiltaan saaneet
>>sitä omaiset surevat ihmisiä rakkaita kaipaavat
>>Rakkaat muistot säilyy mielessä ainiaan siitä iloisia
>>olla saamme vaan kertomukset tarinat
>>elettyä elämää kertovat sitä monet kuulla haluavat
>>Näin esi-isiltä uuteen sukupolveen mentäessä eletty
>>elämä säilyy
>>heidän mielissään näin vaan pysyy

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot