Rakkaus

Runoilija masa-81

mies
Julkaistu:
20
Liittynyt: 31.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä ikinä teekki mihinkä ikinä meekki pirä lippu korkialla ja ittes miehenä/naisena jottei tuu suru puserohon
 

>>Rakkaus aivan upea pakkaus
>>elämän ihanuus elämisen suloisuus
>>ihmisten salaisuus yhdessäolon mahtavuus
>>rakastavaisten iloisuus
>>ikuisuuden valoisuus
>>rakastamisen voimakkuus
>>ihanaisen elämän sulokkuus
>>rakastamme toisiamme kautta elämän vaan
>>olemme yhdessä ainiaan meidän suhteet
>>kukoistaa elämän valo mahtavana loistaa
>>rakkaus se on vain joka kukoistaa elämä on ihanaa
>>kaikki toisiaan jotenkin jossain rakastaa vihamiehet
>>toisiaan vihaa mutta salaisesti rakastaa
>>ihmiset ja eläimet toisistaan huolehtii
>>omaisiaan murehtii huolissaan kiemurtelee
>>rakkaudestaan laulelee iloisuudessa kieriskelee
>>yhdessä suutelee ja halailee.
>>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot