Elämää tää vain on

Runoilija masa-81

mies
Julkaistu:
20
Liittynyt: 31.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä ikinä teekki mihinkä ikinä meekki pirä lippu korkialla ja ittes miehenä/naisena jottei tuu suru puserohon
 

tuntuu vaan joskus että elämä on turhaa että meidän pitää elää se riitä ei
että elämme muiden sanoja kuuntelemme me olemme kuin osa tätä suurta maailman
kaikkeutta ihmisten suunnattomia vihoja
isoja kihoja rakkautta tätä elämänjatkuvuutta kaikkea mahtavuutta helvetinmoista
kataluutta emme enää tiedä mitä teemme emme enää kuule sanoja emme näe silmillä
olemme sokeita etsimme sitä jotain niin
paljon ihmisiä oikeita tiedä sitä onko heitä olemassakaan en usko siihen
ainakaan pahoja ihmisiä on maailma täynnä katkeria toisillemme olemme toisiamme
vihaamme halveksimme erota enää ihmiset ei tosi
onnellisuutta havittelevat he aina vain kaikkea muuta elämä menee päin puuta
ihmiset ovat muuttuneet muutoksen kourissa muokkautuneet perkele osana on
maailman päätösvaltaa tätä suurta valheellista
fantasiaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot