elämä liukuu ohi

Runoilija Inkkunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2006
Viimeksi paikalla: 22.2.2020 9:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

i'm not a perfect person, there's many things i wish i didn't do.
 

tuntuu kuin mun elämästä
puuttuis jotain

siksi mä varmaan unelmoin
liikaa.

annan vaan mun elämän
liukua ohi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot