ilta

Runoilija Janze79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2021 22:53

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
11.9.1979

päivä jolloin lopetan unelmoimisen, on päivä jolloin kuolen.
 

Istun hiljaa tässä.
tyhjässä pöydässä, mun kantakuppilassa.
katso ulos ikkunasta, sateiseen kaupunkiin.
tyhjennän tuopin ja astun sateeseen.
lähden kotiin käveleen.

kadulla astelen, mennyttä miettien.
muistot valtaa mun mielen, suru rintaa puristaa.
vesi huuhtoo kyyneleet, poskille jo valuneet.
olen enää tyhjäkuori elämän, kauan sitten olin onnellinen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa tekstiä. Hyvin voin nähdä sieluni silmin tuonkin tapahtuman. 
 

Käyttäjän kaikki runot