pään tyhjennys

Runoilija Janze79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2021 22:53

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
11.9.1979

päivä jolloin lopetan unelmoimisen, on päivä jolloin kuolen.
 

miks julkaisen tän.?
oman riimityksen
tai ainakin sellaisen yrityksen.
mutta kuitenkin, usein aika henkilökohtaisen.

auttaahan tää, päätä tyhjentämään.
toisinaa liiat kyyneleet, pois valuttamaan.
milloin mitäkin tuntoja setvimään.

Selite: 
tulla tupsahti päähän nii piti kirjottaa ylös ennen nukkumaa menoa.. kun ei muuten saanu mielenrauhaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä kun kirjoitit. Hieno teksti yksinkertaisuudessaan.

Kannattaa kirjoittaa tunteitaan ylös, vaikka tuntuisi kuinka hassulta.
 

Käyttäjän kaikki runot