karkumatkalla

Runoilija Janze79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2021 22:53

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
11.9.1979

päivä jolloin lopetan unelmoimisen, on päivä jolloin kuolen.
 

Miten päädyinkään tähän pisteeseen,
Tuntuu etten jaksa enää.
yksin tätä kaikkea aikaa kuluttaa,
Liikaa mietittävää yksin ollessaan.

En kotona viihdy, aina jossain meen.
karkuun tätä yksinäistä elämää.
kumpa pääsisin sulle sanomaan,
Ethän koskaan pois mee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina täytyy olla aikaa ja uskallusta sanoa, että rakastaa jotakin paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot