melankoliaa

Runoilija Janze79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2021 22:53

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
11.9.1979

päivä jolloin lopetan unelmoimisen, on päivä jolloin kuolen.
 

lauseet nämä, ja riimit nuo.
ne muistot ja tunteet sisimmästä tuo.
ilosta ja surusta, suurista tunteista.

niistä paljon lauletaan,
monet niistä kolahtaa.
kuin omasta elämästä ne kerrotaan.

jotkut jopa ilon tuo tullessaan,
mutta usein kyyneliin puhjetaan.
melankoliaa, se koskettaa.

Selite: 
yön tuotoksia pienessä sievässä..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu. Jotkut pystyvät kirjoittamaan tunteistaan milloin vain.
 

Käyttäjän kaikki runot