Olet ainoain.

Runoilija Janze79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2021 22:53

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
11.9.1979

päivä jolloin lopetan unelmoimisen, on päivä jolloin kuolen.
 

Ei niin huonoa päivää olekkaan,
Ettei sun seura käännä sitä parempaan.
ei murhetta niin suurta ollenkaan,
Ettei sun hymys sitä vois karkoittaa.
Ei kyyneliä laisinkaan,
Mitä sun silmät ei sais kuivumaan.
Ei sellaista tunnetta konsanaan,
Että se sais rakkauden mun sydämestä loppumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana rakkausruno omalle rakkaalle. Hän varmasti pitää tästä runosta paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot