onnea!

Runoilija Janze79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2021 22:53

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
11.9.1979

päivä jolloin lopetan unelmoimisen, on päivä jolloin kuolen.
 

Ruusun joka vuodesta,
murto-osa sun kauneudesta.
kukkaset kestää hetken vaan,
hymys sun toivottavasti ainiaan.
Paljon onnea toivotan,
polulle sun elämän.
Vaik ootkin pikkuinen,
nii nyt oot kolmekymppinen.

Selite: 
nyt sit mielipiteitä kehiin. meinasin laittaa runon yhden ihanan " pikku myyn " naisen kolmekymppis korttiin ja toimittaa sen kera 30 ruusun.. mut voiko tuon siihen laittaa?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo kestää varmasti monta syntymäpäivää. Rohkeutta vain mukaan.
 

Käyttäjän kaikki runot