hätähuuto

Runoilija Janze79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2021 22:53

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
11.9.1979

päivä jolloin lopetan unelmoimisen, on päivä jolloin kuolen.
 

Huudan hiljaa, sisin valittaa.
mä en jaksa enää, tahdon nukahtaa.
mut huudan vaan, voisko joku tään lopettaa.
en jaksa enää.

Hätähuuto liian hiljainen,
Katoaa yöhön pimeyden.
auttakaa en jaksa tätä enää,
Tuntuu et pää räjähtää.

Mä en jaksa kohta enää,
Mua väsyttää mutta unta en saa.
sydämellä tuhat asiaa....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin koskettava on hätähuutosi. Uskon, että sinua kuullaan, jos vain jaksat yrittää. Toivon toki, että joku tulee vastaan, kun oikein elämä ahdistaa.

Hyvin saat tunnelman liki ainakin minua.

Aina kannattaa yrittää saada nukutuksi kunnolla. Seuraava päivä on parempi. 
 

Käyttäjän kaikki runot