vaikeita sanoja

Runoilija Janze79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2021 22:53

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
11.9.1979

päivä jolloin lopetan unelmoimisen, on päivä jolloin kuolen.
 

en ehkä koskaan tuu kertomaan,
sulle silmiin katsoen sanomaan.
vaikka tekisin vuokses mitä vaan,
nii tää liikaa pelottaa.
mutta tuskaa on hiljaa rakastaa.

miten voikaan nii vaikee,
olla kolme sanaa sopertaa.
kuitenkin niin helppo kirjoittaa,
mutta ääneen vaikea tunnustaa.
uskoisitko minua?
minä rakastan sinua..♥

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniit kolme sanaa täytyy uskaltaa sanoa oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.
 

Käyttäjän kaikki runot