riskejä

Runoilija fbf1ac200dac98f10ce242d685568c2d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 28.2.2018 7:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan järjestäytynyttä epäjärjestystä. hiljaisuudesta kaiken äänekkään elämän keskellä.
 

me nähdään se taas
tuo tähdenlento
kannan sua
sun revenneitä siipiäs
katsele kauan
juokse jo pois
se ei tuu takas
vaikka kovasti yrittää,
vaikka sulkee silmät
ja koittaa toivoo
ei silti voi muuta ku heittää toivo kaivoo

se lantti ei paljoa paina
mut silti sa vajoaa
vajoaa syvälle
varjojen maahan
kannetaan pois tämä raastava tuska
lennetään kuitenkin
tehdään se sittenkin
heitetään kaikki ja juostaan tummaan
laitetaan kaikki peliin
mei voida muuta ku laittaa
otta se riski
et kaikki palaa

ehkä me joskus
saadaan se takas
ehkä me joskus
voidaan taas olla
ehkä me joskus,
joskus taas ollaan...

Selite: 
mmh.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot