pala taivasta

Runoilija fbf1ac200dac98f10ce242d685568c2d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 28.2.2018 7:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan järjestäytynyttä epäjärjestystä. hiljaisuudesta kaiken äänekkään elämän keskellä.
 

kuka keksi sen,
että jokainen voi voittaa oman sairauden,
että tahto ja sisu tuo mitalin kultaisen?
mä istun ja mietin,
mitäpä jos saisin,
minkä valitsisin
jos mahdollisuuteen ylettyä voisin?
usein iltasin yksin,
käsilläni koitin,
saisinko jostain,
revittyä palan pienen.
palan taivasta maan päälle,
ei kipua ja tuskaa ois,
se on monien meidän haave,
mutta kuka sen saada voi?

Selite: 
joskus on hankalaa niin että itkettää..
Kategoria: 
 

Kommentit

voimia sulle! kuvaava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot