elämän leikki

Runoilija fbf1ac200dac98f10ce242d685568c2d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 28.2.2018 7:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan järjestäytynyttä epäjärjestystä. hiljaisuudesta kaiken äänekkään elämän keskellä.
 

istun tässä
sanoja miettimässä
näpyttelen,
näpyttelen
hermot meinaa pettää

ajattelen sua aina,
miks sun pitää se koittaa laittaa
et voi saada pois sitä mikä jäi susta käteen
viime yö oli tuskan aikaa
mietin sua ja nyt vasta tajuan
sä leikit vaan
sä leikkiä saat
mut mikään ei voi estää kun tunteet pakottaa
ja sut laittaa kaiken muistoiksi vaan

kaikki on lopussa
revitty ja riekaleina
tahdotko vielä
mä voin sen sulle antaa
mikä estää itkemästä
on sun oma häpeä
mikset vois vaan kaiken aikaa
vihata ja leikkiä

sun sanoissa on jotain paskaa
jotain mikä saa tunteet pintaan
lopeta se leikki tähän,
en usko että sä et mua jätä
on vaikeeta se ymmärtää
mut elämässä ei oo järkeäkään
ei mun, ei sun, ei meidänkään
miks me silti vaan leikitään?

Selite: 
kiva kirjottaa asiat niin miten ne tulee mieleen, sanoja sanojen perään.... ajatuksia ajatuksien perään...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot